(Video) Interview med Aaron Beck på Facebook

Dette interview med Aaron T. Beck, MD, fandt sted den 15. december 1990. Interviewet blev foretaget af Michael Yapko, Ph.D. og blev offentliggjort i sommer 1991 udgaven af Erickson Foundation Newsletter.

I første halvdel af interviewet giver dr. Beck en detaljeret, personlig beretning om hans baggrund, herunder hvordan han oprindeligt blev uddannet i psykoanalyse i 1950’erne, og hvordan han skiftede fra psykoanalysen til at udvikle kognitiv terapi. Dr. Beck forklarer endvidere, hvordan han udviklede og raffinerede kognitiv terapi ved at skabe kognitiv terapimodeller til forskellige lidelser.

I anden halvdel af interviewet diskuterer dr. Beck og dr. Yapko den kliniske anvendelse af hypnose og derefter sammenligner ericksonian hypnose med kognitiv terapi i behandlingen af depression og komorbide lidelser.

Interviewet er første del af fem som er ved at blive udgivet på Beck Institute side på Facebook. De resterende afsnit følger snarest. Bemærk: du skal have en facebook konto for at se interviewene.

Link til Facebook interview: PART 1/5: Interview with Aaron T. Beck, MD, by Michael Yapko, PhD [HQ]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *